Szárazon érlelt marhahús

Telefonos rendelésre is!

Minőségi, szárazon érlelt marhahúst és szürkemarha húst vásárolna?

Ismerje meg az A Hentes Húsbolt Újpest központjában található húsboltjának kínálatát!

Az igazán tökéletes ízhatás eléréséhez a marhahúst megfelelő körülmények között érlelni kell. Ehhez a minőségi alapanyagon túl megfelelő hőmérsékletre, légáramlásra, páratartalomra, időre és szakértelemre van szükség.

Mi az újpesti A Hentes Húsboltban a tradicionális és különlegesebb szárazon érlelési technikát alkalmazzuk. A szárazon érlelés során kialakuló intenzív íz és állag harmóniája más technológiával nem utánozható, a hús intenzívebb ízű és állaga miatt szinte elolvad a szájban.

Ha igazán minőségi, szárazon érlelt marhahúst vagy szürkemarha húst keres, látogasson el a Hentes Húsbolt Újpest központjában található húsboltjába vagy rendeljen telefonon!

Szárazon érlelt marhahús kínálatunk

Alapanyag

A szárazon érlelt marhahús és szürkemarha hús alapanyagát a Szomor Húsüzemből szerezzük be. A frissen vágott félmarha bontását tapasztalt henteseink saját húsüzemünkben végzik.

Szárazon érlelt marhahús kínálatunk

  • Csontos rib-eye steak
  • Flank steak
  • Hátszín steak csont nélkül
  • Marha fartő
  • Marha spitz fartő
  • Porterhouse steak
  • T-bone steak
  • Tomahawk steak
  • Oldalas
  • Fehérpecsenye

Rendeljen telefonon prémium minőségű érlelt marhahúst és szürkemarha húst!

 

Szárazon érlelt marhahús kínáltunk

Érlelt marhahús vásárlás és rendelés

A Hentes Húsbolt Budapesten, Újpest központjában, az újpesti új piac és vásárcsarnok épületében található.

Húsüzletünkben folyamatosan kapható szárazon érlelt marhahús és szürkemarha hús is.

Rendelését telefonon is leadhatja, így biztosan időben és a kívánt mennyiséget tudja beszerezni.

A Hentes Húsbolt Újpest

Címünk

1042 Budapest, Szent István tér 12.,
Újpesti Piac és Vásárcsarnok
Első emelet 120. üzlet

Rendelés

Telefon: +36 30 240 8035
Kedd – vasárnap: 07.00 – 16.00

Nyitva tartás

Kedd – péntek: 06.00 – 17.00
Szombat – vasárnap: 06.00 – 13.00
Hétfő: szünnap

A marhahús száraz érlelése

Az ínyencek szerint a legfinomabb hús a szárazon érlelt marha. Az érési folyamat során a marhahús szerkezetében olyan változások történnek, amelyek sokkal porhanyósabbá és zamatosabbá teszik a húst.

A marhahús érlelése nem új technológia, régóta ismert módszer, de a modern eszközökkel és technológiával lényegesen egyenletesebb és jobb minőséget lehet előállítani.

A marhahús és a különleges szürkemarha hús érlelése szárazon és nedvesen is végezhető. Mi, az újpesti A Hentes Húsboltban a tradicionális és különlegesebb száraz technikát alkalmazzuk.

A frissen vágott félmarhát saját húsüzemünkben bontjuk majd legalább 21 napon át érleljük.

Az érési folyamat során a marhahús szerkezetében olyan biokémiai változások történnek, amelyek sokkal porhanyósabbá és finomabbá teszik a húst.

Hentesüzletünkben a marha és szürkemarha hús érlelését a német DX 1000® PREMIUM húsérlelő berendezéssel végezzük. A húsérlelő hűtőszekrény precízen vezérelt, amely folyamatosan biztosítja az ideális hőmérsékletet, páratartalmat és légáramlást az érlelés teljes folyamata során. A Dry Ager aktívszén-szűrőn keresztül tisztítja a beáramló levegőt, amit a készülékben percenként fertőtlenít is, ezzel garantálva a tökéletes biztonságot. A berendezésünkben a marhahús és szürkemarha hús legalább három hétig érlelődik, ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a húsban végbemenjenek azok a folyamatok, amelyen az utánozhatatlan zamatokat és állagot eredményezik.

Az eljárás során a hús sok vizet veszít, ezért is hívják száraz érlelésnek, azonban rendkívül intenzív ízük és fantasztikus illatuk lesz.

Az így kezelt marhahús nem hasonlít a normál steakre, sokkal intenzívebb íze lesz és szinte elolvad a szájban.

 

Vásárolja meg helyben, vagy rendelje meg telefonon a húsok királyát!

Szárazon érlelt marhahús vásárlás

Ízelítő húsáru kínálatunkból

Turista szalámi
Házi kolbász
Füstölt főtt tarja
Sertés porc
Hentes virsli
Felvágott
Szalonna
Főtt tarja
Grillkolbász

Kövesse A Hentes Húsbolt napi ajánlatait a Facebook oldalunkon!